ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η AsfalisiOnline έρχεται να σπάσει το ταμπού επιφύλαξης των πολιτών έναντι του θεσμού της ασφάλισης, μέσα από τη δωρεάν, άμεση, ποιοτική και υπεύθυνη επίλυση κάθε ασφαλιστικής απορίας, από μερικούς από τους πιο έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες του θεσμού της ασφάλισης στην Ελλάδα.

Σήμερα που η ασφάλιση μέσω διαδικτύου έχει διεισδύσει δυναμικά στην Ελληνική πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που η ασφαλιστική δαπάνη στη χώρα μας (ανά άτομο) υπολείπεται του μέσου όρου στην Ευρώπη κατά 67%, οι υπηρεσίες του Ασφαλιστικού Συμβούλου επανέρχονται στο προσκήνιο, ως αναγκαία συνθήκη.

Δημιουργός και διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας είναι ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Πίστη, από το 2006, καθώς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ιδιοκτήτης της SPIRAL business solutions.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι σίγουρα η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα! Διακρινόμενη πάντα για το ήθος της και τον επαγγελματισμό της, παρέχει επί 42 χρόνια υπηρεσίες αξίας, έχοντας τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά επιτεύγματα, που συνοψίζονται σε μία φράση: δεν χρωστάει (ούτε ποτέ χρωστούσε σε κανέναν) ούτε ένα ευρώ! Σ’ αυτήν της την αρχή είναι άλλωστε που ανταποκρίνεται και το γνωστό της σλόγκαν «Πληρώνει αμέσως!».

Ο θεσμός της ασφάλισης αποτελεί το επιστέγασμα της ανθρώπινης προσπάθειας για επιβίωση, αφού ο ρόλος της αφορά στη διασφάλιση οικονομικών, περιουσιακών και βιοτικών στοιχείων του ανθρώπου.

Η ασφάλιση δεν αφορά μόνο τους εύπορους ανθρώπους. Αφορά όλους, όσο μικρό και να είναι το βαλάντιό τους. Ιδιαίτερα, τους δεύτερους, καθώς η αναπλήρωση των κεκτημένων τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη.

Έχετε ασφαλιστικές απορίες; Ρωτήστε μας!

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2314 033 909 (καθημερινά, 09.00 – 17.00).

Σχόλια