Υπάρχει σήμερα ασφαλής, εγγυημένη και αποδοτική επένδυση; Για δες!

Πως μπορεί κάποιος σήμερα να τοποθετήσει με ασφάλεια τα χρήματά του, με εγγυημένο επιτόκιο σε βάθος χρόνου και με μεγάλη απόδοση

Το Safe Invest της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι μία από τις πιο κερδοφόρες επιλογές, που μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος καταθέτης, αφενός εξαιτίας του γεγονότος ότι η κατάθεσή του είναι εγγυημένη, ακόμα και σε περίπτωση τραπεζικού κουρέματος, και αφετέρου, διότι το ετήσιο επιτόκιο που του παρέχεται είναι υπερδιπλάσιο της τραπεζικής αγοράς: 2,7%!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση στην Ελλάδα, πέραν του ρίσκου του κεφαλαίου (ενδεχόμενο κούρεμα), αποδίδει ετησίως -στην καλύτερη περίπτωση- 0,95% μικτό.
Σημειώνεται ότι η ετήσια απόδοση του 2,7%, που εξασφαλίζει το Safe Invest, ισχύει για καταθέσεις από 10 έως και 15 έτη(!) και μπορεί να υπερβεί του ελάχιστου εγγυημένου επιτοκίου, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα χρήματα επενδύονται σε τίτλους ή / και μερίδια Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Επιπλέον, μέσω του εν λόγω προγράμματος, υπάρχει και η δυνατότητα εγγυημένων εξαγορών (δηλαδή ρευστοποίησης) πριν από την λήξη.

Υπάρχει κάτι καλύτερο να επιλέξει κανείς, όταν θέλει να τοποθετήσει επί μακρόν τα χρήματά του, με ασφάλεια και με ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο;

AsfalisiOnline

Σχόλια