Ασφαλιστικά παραδείγματα: προστασία οικογένειας.

Τι πιο όμορφο στη ζωή από τον ερχομό μίας νέας ζωής, ενός παιδιού; Πόση χαρά, πόση ενέργεια μπορεί να αντληθεί από τα παιδιά; Και πόσο αξίζει να νοιάζεται κανείς για αυτά τα μικρά θαύματα!

Όλοι οι γονείς νοιάζονται για τα παιδιά τους: να τρέφονται υγιεινά, να κοιμούνται επαρκώς, να μην παίζουν επικίνδυνα, να ντύνονται καλά...

Ας έρθουμε όμως στην πλευρά των παιδιών και με την ωριμότητά μας, ας τους δώσουμε το λόγο. Τι τα ενδιαφέρει περισσότερο σε σχέση με μας, τους γονείς τους: να είμαστε δίπλα τους, να είμαστε γεροί, να τα συμπαραστεκόμαστε...

Κι εμείς τα φροντίζουμε όλα επιμελώς. Όλα, εκτός από ένα: τη διάρκεια! Τη διάρκεια στην ικανοποίηση των αναγκών τους.

Η διάρκεια στην ικανοποίηση των αναγκών τους δεν εξαρτάται μόνο από τη θέλησή μας, αλλά και από την υγεία μας. Και εφόσον η υγεία μας δεν εξαρτάται από εμάς εξ' ολοκλήρου, τότε θα πρέπει να φροντίσουμε, ώστε να μην έχει υλικές συνέπειες στα παιδιά μας.

Παράδειγμα

Ας πούμε λοιπόν, ότι ένας γονιός, ηλικίας 35 ετών ο ίδιος, ξοδεύει για το παιδί του 300€ κατά μέσο όρο το μήνα, για 18 τουλάχιστον έτη (έως ότου ενηλικιωθεί).

Γνωρίζετε ότι για να εξασφαλίσει το παιδί του έναντι της πιθανότητας να καταστεί ο ίδιος ανίκανος για εργασία από κάποιο ατύχημα και άρα να εκτεθεί το παιδί του στον κίνδυνο της ανέχειας, αρκεί να κάνει μία ασφάλιση κόστους 8,5€ / μήνα; Με το κόστος αυτό, εξασφαλίζει ο γονέας στο παιδί του ένα εισόδημα 300€ το μήνα, μέχρι την ενηλικίωσή του.

Και μην ξεχνάτε και τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρημάτων που παρέχονται από τον Ασφαλιστικό Γονέα, μέσω του οποίου μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας έως και 100%!

AsfalisiOnline

Σχόλια