Ασφαλιστικός Γονέας: η πρώτη ασφάλεια... αγάπης!

Η οικογένεια, τα παιδιά μας, είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε δημιουργήσει. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε την πνευματική τους ανάπτυξη, τη σωματική τους υγεία, το επαγγελματικό τους μέλλον. Ξεχνάμε κάτι;

Ναι. Tη φυσική μας δυνατότητα να τα φροντίζουμε, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους. Αφήνοντάς την στην τύχη, είναι σαν ν’ αφήνουμε στην τύχη το μέλλον των παιδιών μας. Το μέλλον των παιδιών μας όμως, δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μία πράξη ανταπόδοσης της Ευρωπαϊκής Πίστης, έναντι της κοινωνίας που τη στηρίζει επί 38 χρόνια. Είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, που σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και που προστατεύει την οικογένειά σας, στην περίπτωση που εσείς δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε το ρόλο σας ως φυσικός γονέας, αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα, ή απώλεια ζωής από ατύχημα.

Η λειτουργία του είναι απλή:

1. Πραγματοποιείτε αγορές, που ούτως ή άλλως θα κάνατε, από επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπως Μασούτης, Vodafone, EKO, Notos Galleries, Βιοϊατρική, Sephora, Ανδρεάδης Homestores, Διάφανο κ.ά.

2. Το συνολικό ετήσιο ποσό των αγορών σας, μετατρέπεται σε ΔΩΡΕΑΝ αγορές για την οικογένειά σας (από όποια συνεργαζόμενη επιχείρηση επιθυμείτε), σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.

3. Το συνολικό ετήσιο ποσό των αγορών σας μετατρέπεται επίσης, σε ΔΩΡΕΑΝ αγορές για την οικογένειά σας σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα.

4. Άσχετα από την έλευση κάποιου ατυχήματος, συγκεκριμένα ποσοστά, από 0,85 έως και 13% (!) επί των ετήσιων αγορών σας, αφαιρούνται από τυχόν ασφάλιστρα που καταβάλλετε στην Ευρωπαϊκή Πίστη (αυτοκινήτου, ζωής, περιουσίας κ.ά.).

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας και γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας της Ευρωπαϊκής Πίστης, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Με τον πολύ απλό αυτό τρόπο:

1. Εξασφαλίζετε δωρεάν την οικογένειά σας έναντι ατυχήματός σας.

2. Αποκτάτε το δικαίωμα μείωσης του κόστους ασφάλισης στην Ευρωπαϊκή Πίστη, σε όλα τα ασφαλιστικά της προγράμματα.

Πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό;

Κι όμως: αν και πολύ καλό, είναι απολύτως αληθινό!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ασφαλιστικού Γονέα (www.asfalistikosgoneas.gr) και της Ευρωπαϊκής Πίστης (www.europaikipisti.gr).

AsfalisiOnline

Σχόλια