Ασφαλίστε την περιουσία σας!

Το σπίτι ή η επιχείρησή σας είναι αγαθά πολύτιμης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας που στεγάζουν τα όνειρα, τις χαρές, τις μνήμες και τόσα άλλα που σας κάνουν να μην μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτό.

Κατά συνέπεια η ασφάλεια του σπιτιού σας και της επιχείρησής σας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι τα δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους και όχι στον ίδιο μας τον εαυτό. Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι οι απρόβλεπτοι παράγοντες είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που θέλουμε να πιστεύουμε και ότι μας αφορούν όλους.

Η κλιματική αλλαγή τα τελευταία χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων φαινομένων πλημμύρας, πυρκαγιών, ισχυρών βροχοπτώσεων κ.α. χωρίς να υπολογίσει κανείς και τις ζημιές που προκαλούνται από τους σεισμούς.

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας της ακίνητης περιουσίας σας. Είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει σχεδιάσει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλειας σπιτιού, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Π.χ. μία κατοικία 100τ.μ. αξίας 100.000€, ασφαλίζεται πλήρως από πυρκαγιά και παντός είδους κίνδυνο με μόνο 6€ /μήνα!

AsfalisiOnline

Σχόλια