Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα!

Η οικονομική κρίση οδήγησε σε επικίνδυνες αποφάσεις πολλές εταιρείες, οι οποίες βλέποντας τα κέρδη και την ρευστότητά τους να συρρικνώνονται, στράφηκαν στην ασφάλιση αυτοκινήτου, προκειμένου να διεκδικήσουν κι αυτές ένα κομμάτι της πίτας!

Η απόφασή τους όμως αυτή, παρότι φαινομενικά προάγει το θεσμό της ασφάλισης, στην πράξη τον ακυρώνει! 

Η προβληματική που δημιουργείται και που πρέπει να οδηγήσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων σε σκέψη είναι η εξής:

1. Είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου μία τυπική διαδικασία, ένα ακόμα “χαράτσι”, ή μήπως μία υπηρεσία με περιεχόμενο; Σας θυμίζω ότι τα νέα όρια αστικής ευθύνης που έχουμε από τη χρήση του αυτοκινήτου μας, ανέρχονται σε 750.000€ για υλικές ζημίες και άλλες 750.000€ για σωματικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσουμε: δεν είναι απλά μία νομική υποχρέωση, είναι η δική μας ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους συνανθρώπους μας!

2. Ως εκ τούτου, η απόφασή μας να αναθέσουμε επί πληρωμή, αυτήν την αστική μας ΕΥΘΥΝΗ, σε εταιρείες αμφιβόλου προέλευσης, ποιότητας και σκοπιμότητας, με άξονα μόνο το χαμηλό κόστος, θα είναι άνευ συνεπειών; Το μέγεθος των ζημιών δεν διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, αυτό που διαφέρει είναι το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ που δίνονται, με αποτέλεσμα συχνά ο πελάτης να μένει έκθετος από την εταιρεία του.

3. Εφόσον η εταιρεία μας δεν εκπληρώσει την υποχρέωσή της για αποζημίωση, εμείς τι φταίμε, αφού πληρώσαμε; Η ευθύνη παραμένει σε εμάς, εφόσον εμείς έχουμε προκαλέσει τη ζημία ή τη σωματική βλάβη. Η εταιρεία είναι δική μας επιλογή και όχι του ζημειωθέντα!

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι η μοναδική αμιγώς ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, η μοναδική ασφαλιστική στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και η μοναδική ασφαλιστική που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ (μηδενικός δανεισμός)! Παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό παρεχόμενης ποιότητας και κόστους, με αποτέλεσμα να διαμορφώνει το ανώτερο αίσθημα ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα!

AsfalisiOnline

Σχόλια