“Με κρατάς και τον Ίκα! Ποιος είναι αυτός ο Ίκας;”

- Με κρατάς και τον Ίκα! Ποιος είναι αυτός ο Ίκας;
- Μη σε νοιάζει αυτόν όλοι τον πληρώνουν…
- Δεν τον πληρώνω εγώ! Δεν φτάνει που δε με πληρώνεις, θα πληρώνω και τον Ίκα! Και μου λες μη σε νοιάζει, θα αρρωστήσεις. Πότε θα αρρωστήσω εγώ;

Ο εύθυμος διάλογος του Ζήκου και του Κυρ Παντελή, 50 χρόνια μετά, αναπαράγεται καθημερινά από πολλούς συνανθρώπους μας, και μάλιστα όχι ως αστεϊσμός, αλλά ως μία σοβαρή διαπίστωση αγανάκτησης για τις άδικες επιβολές του συστήματος!

Γνωρίζετε ότι το 2,5% των ελληνικών νοικοκυριών καταστρέφονται οικονομικά στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν κάποιο αιφνίδιο ή χρόνιο πρόβλημα υγείας, όταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις 0,4%; Μήπως είναι λίγο το ποσοστό; Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα!

Η υγεία σας είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής σας. Οι συνέπειες από την απώλειά της δεν είναι μόνο ο φυσικός, άδικος πόνος αλλά και το άγχος, η αγωνία για την αντιμετώπιση των εξόδων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της. Αυτό που επιθυμείτε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι η άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον και η οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων που θα χρειαστεί να πληρωθούν.

Για το πιο πολύτιμο αγαθό, για την υγεία σας, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει δημιουργήσει ένα σύνολο προγραμμάτων ασφάλειας υγείας με ένα πλήθος καλύψεων όπως πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θέση νοσηλείας της επιλογής σας, ετήσιο πλήρες check up, επίδομα τοκετού, απεριόριστες διαγνωστικές και ιατρικές επισκέψεις.

Τα προγράμματα ασφάλειας υγείας της Ευρωπαϊκής Πίστης, κατάλληλα για κάθε εισόδημα, είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και την καλύτερη τιμή.

AsfalisiOnline

Σχόλια