Καλώς ήρθατε στη νέα AsfalisiOnline

Το όνομά μου είναι Γιάννης Χαραλαμπίδης, είμαι 43 χρονών και είμαι Προϊστάμενος Πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ παράλληλα είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ιδιοκτήτης της Spiral Consulting Group. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είμαι κάτοχος Μ.Β.Α. από το Kingston University.

Με την ανάρτηση αυτού του blog σκοπεύω στη δημιουργία ενός σημείου συνάντησης του θεσμού της ασφάλισης με κάθε άνθρωπο, που έχει ένα ενδιαφέρον να μάθει για τις δυνατότητες και τα οφέλη, που μπορεί να αποκομίσει από την ασφαλιστική αγορά και ιδιαιτέρως από την εταιρεία που συνεργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια, την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι με διαφορά η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα! Διακρινόμενη πάντα για το ήθος της και την επαγγελματική της συνείδηση, παρέχει επί 34 χρόνια υπηρεσίες αξίας, έχοντας τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά επιτεύγματα, που συνοψίζονται σε μία φράση: δεν χρωστάει (ούτε ποτέ χρωστούσε σε κανέναν) ούτε ένα ευρώ! Σ’ αυτήν της την αρχή είναι άλλωστε που ανταποκρίνεται και το γνωστό της σλόγκαν “Πληρώνει αμέσως!“.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ασφάλιση αποτελεί το επιστέγασμα της ανθρώπινης προσπάθειας για επιβίωση, αφού ο ρόλος της αφορά στη διασφάλιση οικονομικών, περιουσιακών και βιοτικών στοιχείων του ανθρώπου. Των στοιχείων εκείνων λοιπόν, που του επιτρέπουν να τραφεί και να στεγαστεί, άρα να επιβιώσει. Η ασφάλιση δεν αφορά μόνο τους εύπορους ανθρώπους. Αφορά όλους, όσο μικρό και να είναι το βαλάντιό τους. Ιδιαίτερα, τους δεύτερους, καθώς η αναπλήρωση των κεκτημένων τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στην AsfalisiOnline και εύχομαι η γνωριμία μας να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας προσέγγισης στη ζωή σας και τη ζωή των αγαπημένων σας ανθρώπων.

AsfalisiOnline

Σχόλια